Kerstconcert St. Annakerk

Op zaterdag 21 december organiseert Vocalgroup Alliance een kerstconcert in de St. Annakerk. Tijdens dit concert zal Vocalgroup Alliance o.l.v. Eric Feron optreden. Daarnaast zal ons leerlingenorkest o.l.v. Remy Wolfs haar medewerking verlenen. Tijdens het concert zullen diverse kerstliederen ten gehore worden gebracht.

Het kerstconcert begint om 20:00 uur in de St. Annakerk, gelegen aan de Via Regia te Maastricht. De entree voor dit concert is gratis.

85,08 punten! Eerste prijs met promotie naar 2de divisie

WAUW!!! Met 85,08 punten een eerste prijs met promotie behaald op het LBM Bondsconcours.

Wij willen iedereen bedanken die ons heeft gesteund op weg naar dit fantastisch resultaat. Allereerst onze dirigent Twan Cox, die zijn vuurdoop beleefde als dirigent op het Bondsconcourspodium. Daarnaast het bestuur, de muzikanten, de vrijwilligers achter de schermen en al onze supporters. Met jullie allemaal hebben wij dit resultaat behaald. MERCI!

Deelname Bondsconcours

Onze Harmonie “St. Michaël” Heugem is na een jaar aan voorbereidingen momenteel druk in de weer om de puntjes op muzikale “i” te zetten voor de komende deelname aan het Bondsconcours van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen. Op zondag 20 oktober 2019 om 18.25 uur zal het harmonieorkest o.l.v. Twan Cox in De Oranjerie in Roermond aantreden in de 3e Divisie Harmonie. Dit zal gebeuren met het inspeelwerk “Mercury” van Jan van der Roost, het werk “Old Russian Romances” van Franco Cesarini en “A Springtime Celebration” van Alfred Reed.

Naast Harmonie St. Michaël Heugem zal de Koninklijk Erkende Harmonie Amacitia uit Banholt en Harmonie De Vriendenkring uit Well uitkomen in de derde divisie voor harmonieën. Tevens zal op 27 oktober Harmonie Amacitia uit Vilt (Valkenburg a/d Geul) uitkomen in deze divisie. Dit houdt in dat het harmonieorkest welke zich Limburgs Kampioen mag noemen pas op 27 oktober bekend is.

Voor supporters en luisteraars die de uitvoering in Roermond willen bijwonen zal er een speciale bus rijden. Hiervoor kunt u zich opgeven bij het secretariaat. Dit kan via het contactformulier op deze website. Gelieve zich op te geven voor maandag 14 oktober.
De bijdrage in de buskosten is erg laag gehouden en bedraagt € 5,- p.p. Daarnaast dient u bij de ingang van de Oranjerie rekening te houden met € 9,- entree.

Openbare generale repetitie

Nog even en dan is het zover: Harmonie St. Michaël Heugem neemt deel aan het Bondsconcours. Harmonie St. Michaël is op zondag 20 oktober aan de beurt in de Oranjerie te Roermond. Iedereen binnen onze vereniging heeft met grote inspanningen maar vol overgave toegeleefd naar deze uitdagende happening.

Ter voorbereiding op het Bondsconcours vindt op vrijdag 18 oktober de generale repetitie plaats in Gemeenschapshuis De Klaekeburg, gelegen aan de Gronsvelderweg 142, 6229 VN te Maastricht.

U bent vanaf 20.30 uur van harte uitgenodigd om alvast te genieten van het volledige concoursprogramma, o.l.v. dirigent Twan Cox, dat Harmonie St. Michael Heugem tijdens het concours ten gehore zal brengen.

Kom, geniet en laat u muzikaal verrassen!

30e Rochusbroonk

De 30e Rochusbroonk op 17 en 18 augustus 2019 op het Kerkplein in Heugem-Randwijck staat in het teken van 75 jaar bevrijding. Op en rond het kerkplein zullen Amerikaanse legervoertuigen te zien zijn en wordt er een bivak ingericht. Ook is er een expositie met foto’s over de bevrijding in september 1944.
Tijdens de Rochusbroonk zullen Harmonie St. Michaël Heugem, de feestband A Next Band, de Baton Rouge Band, accordeonist Jo Lahoye, de nieuwste Maastrichtse brassband bomBRASStic, DJ Rico Vrijhoeven en artiest Frans Theunisz present zijn.