Evenementen

Processie

Dorpskern Heugem Maastricht

Rochusbroonk

Op zondag 4 september 2022 wordt in Heugem-Randwyck weer de Rochusbroonk gevierd. Op het plein aan de Gronsvelderweg, naast de Klaekeburg, zal om 13.00 uur de processie met het Rochusbeeld aankomen. Aansluitend wordt er door de tamboers en muzikanten van de Harmonie St. Michaël een concert verzorgd, gevolgd door een matinee met de bekende accordeonist…
Lees meer

St. Michaëlsdag

St. Michaëlskerk Heugem Heugemer Pastoorstraat, Maastricht, Limburg

Najaarsconcert i.s.m. Riethovens Harmonie Corps

Muzenval Dijk 7, Eersel, Noord-Brabant

Gezamenlijk als één orkest zullen de muzikanten van de harmonieorkesten van Heugem en Riethoven een themaconcert verzorgen in De Muzenval in Eersel. Beide orkesten staan onder leiding van dirigent Twan Cox. Meer informatie over het themaconcert en kaartverkoop volgt.

Afhalen wafels

Gemeenschapshuis de Klaekeburg Gronsvelderweg 142, Maastricht, Limburg

Heb je de beroemde Heugemse wafels van Anita besteld bij Harmonie Sint Michaël? Dan is dit het moment om je bestelling af te halen.  

Nieuwjaarsconcert 2023

Gemeenschapshuis de Klaekeburg Gronsvelderweg 142, Maastricht, Limburg

Luid het nieuwe jaar samen met ons muzikaal in tijdens ons traditionele Nieuwjaarsconcert in Gemeenschapshuis de Klaekeburg. De drumband onder leiding van Fred Hitz en het leerlingen- en harmonie orkest onder leiding van Twan Cox verzorgen het programma van afwisselende en feestelijke lichte muziek.

Alte Kameraden Concert

Gemeenschapshuis de Klaekeburg Gronsvelderweg 142, Maastricht, Limburg

  Harmonie Sint Michaël nodigt iedereen van harte uit op haar voorjaarsconcert op zondag 16 april 2023. Dit gevarieerde matinee concert “Alte Kameraden” wordt verzorgd door drie muziekkorpsen onder leiding van drie muzikale vrienden. Drie dirigenten, die elkaar tijdens hun studie hebben leren kennen en elkaar niet meer uit het oog zijn verloren.  Dirigent van…
Lees meer